Kurv 0

Skal jeg skrive din bog?

Jeg hedder Claus Skytte, og jeg har 24 års erfaring som tekstforfatter og kreativ strateg i reklamebranchen. Herudover har jeg 5 års erfaring som forfatter med nu snart 6 bøger bag mig. Se dem her

Den seneste bog er skabt i samarbejde med mine gode venner fra Andelshotellet, og det var ikke alene en meget berigende oplevelse. Det lærte mig også, at jeg kan skabe en bog fra første skitse til færdigt tryk på ca. 4 måneder. ”Andelshotellet” udkommer i maj.

Det kan kun lade sig gøre ved kombinationen af mine mange års erfaring i at kommunikere og skrive for alle slags virksomheder og organisationer - kombineret med min kærlighed til ord. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at skrive og har gjort det hver dag, siden jeg var barn. Men samtidig kan jeg ikke skrive flere bøger om deleøkonomi og arbejdets fremtid lige nu. De er skrevet.

En god ven gjorde mig opmærksom på Book-in-a-box, som er præcis, hvad jeg vil gøre. Bortset fra at jeg skriver på dansk.

Nu vil jeg skrive din bog. Den, som du ellers aldrig får skrevet. Den kan være personlig. Den kan handle om en gruppe mennesker eller en virksomhed.

Så hvordan kommer vi i gang, og hvad skal der ske?

Først og fremmest skal vi ses rigtig meget gennem processen. Så vi skal finde ud af, om vi kan lide hinanden, og om du kan lide min skrivestil. Så du skal i hvert fald starte med at læse én af mine bøger.

1. Vi skal diskutere din bog-idé, dine mål med bogen og din målgruppe. Hvem skal læse den, og hvorfor skal de dog det?

2. På baggrund af samtalerne disponerer jeg kapitlerne, så vi ved, hvad bogen skal indeholde. Så sikrer vi, at det hele kommer med, og at der bliver en start, en midte og en slutning.

3. Nu skal du interviewes af mig, så jeg kender din historie, din viden og din filosofi. Vi tager udgangspunkt i dispositionen, så jeg kan få alle dine ord ned på papiret.

4. Herefter skriver jeg bogen baseret på vores interviews. Du læser den igennem, og vi laver rettelserne sammen, hvis der er ting, som jeg har misforstået, eller du gerne vil have omformuleret.

5. Vi bruger mit netværk af designere fra min tid i reklamebranchen til at skabe et smukt cover og design af din bog. Den udkommer på mit forlag Skytsengel.

6. Jeg bygger markedsføringen op omkring bogen, så mennesker derude også får øje på den og får lyst til at læse den.

7. Din bog bliver sat til salg på nettet som både fysisk bog og epub, og du får den sidste regning fra mig.

Sådan et eventyr kunne jeg godt tænke mig at begive mig ud på. Vil du med?

Start med at skrive til mig på skytte@clausskytte.com