Kurv 0

 HVORDAN BLIVER ARBEJDETS FREMTID?

Under den tredje internetbølge forbindes alle mennesker og alle ting med hinanden gennem internettet. Ansatte bliver freelancere eller skal tænke som freelancere. Hjælperne forbigås og erstattes af kunstig intelligens. Som er et nyt sæt af regler.

Deleøkonomi bliver aftalernes internet i en førerløs verden. Fordi det er nøglen til overblik og adgang til alt og alle på nettet og planeten. Det handler om deleøkonomiens nøgle til den 4. industrielle revolution. Det, som startede med Skyen, sociale medier, smartphones og en krise i 2008. 

Hør om internetiseringen, som forbinder verden og gør alle produkter til services og alle mennesker til servicemedarbejdere. Hør, hvad det vil sige at være menneske i denne nye tidsalder. Bliv klædt på til at vise kunderne, borgerne og børnene den rigtige vej.

Jeg er forfatter til 4 bøger om internetiseringen giver overblik over mulighederne og konsekvenserne for verden og Danmark. Jeg påstår ikke, at jeg kan spå i kaffegrums, men jeg forsøger at give et oplyst grundlag på baggrund af 8 års forskning.

Claus Skytte afholder 2-3 foredrag om ugen og leverer en inspirerende og tankevækkende øjenåbner. 

Kontakt Claus Skytte for et uforpligtende tilbud: skytte@clausskytte.com eller på tlf. 2510 9612.

Eller start med at læse bogen "Kunstige Kolleger".

 

Skytte har holdt foredrag for så forskellige virksomheder og organisationer som Danske Bank, Miljøministeriet, HOFOR, Coop Danmark, Tryg, Advice, AOF, BDO, Danfoss, Dansk Metal, Dansk Journalistforbund, Advokatforeningen, Folkekirkens Nødhjælp, HK, Venstre, IDA, IT-Branchen, Dansk Erhverv, Landbrug og Fødevarer, SEAS NVE, SEGES - samt diverse kommuner, væksthuse, VL-grupper, højskoler og mange andre nysgerrige mennesker.

 

  

Skytte satte agendaen for deleøkonomi i Danmark med sin bog "Skal vi dele?" i 2014. Her er nogle indblik i diskussionen om deleøkonomi, som stadig optager Skytte passioneret. Ikke mindst som formand for Foreningen for Platformsøkonomi i Danmark, der arbejder for at skabe et stærkt fundament for deleøkonomien i Danmark.