Kurv 0

Foredrag om deleøkonomi, platformsøkonomi, internetiseringen og den 4. industrielle revolution.

 

 

Jeg afholder 2-3 foredrag om ugen i højsæsonerne og har endnu til gode at blive skældt ud for ikke at levere en inspirerende og tankevækkende øjenåbner. Tværtimod er der altid mindst én blandt publikum, der tager kontakt og åbner døren til det næste foredrag. Måske er det dig, som læser dette.

Jeg taler om deleøkonomiens nøgle til den 4. industrielle revolution. Nogle ville måske kalde det for disruption. Men jeg prøver at holde mig fra ordet. Jeg påstår ikke, at jeg kan spå i kaffegrums, men jeg forsøger at give et oplyst grundlag at drage sine egne konklusioner på.

I de kommende år forbindes alle mennesker og alle ting med hinanden gennem internettet. Ansatte bliver selvstændige eller selvansatte. Rutinearbejde erstattes af kognitiv teknologi. Deleøkonomi bliver aftalernes internet. Vi kommer til at forholde os til internetiseringen, som forbinder verden og gør alle produkter til services og alle mennesker til servicemedarbejdere.

Jeg giver overblik over mulighederne og konsekvenserne for forbrugerne, fagbevægelsen, forretningslivet og de folkevalgte. Og tager du kontakt med mig, kan jeg også på mit foredragsfundament skræddersy din organisations udfordringer ind i fremtidens spraglede kludetæppe.

Der plejer altid at være gode og relevante spørgsmål efter foredraget. En gang i mellem også nogle, som jeg ikke kan svare på, men som kan hjælpe mig med at blive klogere.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud: skytte@clausskytte.com eller 2510 9612