Kurv 0

Jeg holder to slags foredrag om den nye automatisering

Det ene foredrag tager udgangspunkt i deleøkonomien/platformsøkonomien, hvor I får indblik i, hvordan kombinationen af skyen, sociale medier og smartphones kommer til at ændre måden, vi lever på.  

Det andet foredrag handler om fremtidens arbejde, og hvordan vi skal samarbejde med robotter og kunstig intelligens. Det handler i høj grad også om, hvad det vil sige at være menneske under den 4 industrielle revolution.

Jeg skræddersyr gerne foredraget med udgangspunkt i de udfordringer, som I står med. Kontakt mig og lad os drøfte det. Skriv til skytte@clausskytte.com eller ring på tlf. 2510 9612

SHOTGUN #5 - Claus Skytte | Den selvkørende fremtid from YOUANDX on Vimeo

https://youandx.com/podcast/shotgun-5-claus-skytte-den-selvkoerende-fremtid/

Skytte har holdt foredrag for så forskellige virksomheder og organisationer som Danske Bank, Miljøministeriet, HOFOR, Coop Danmark, Tryg, Advice, AOF, BDO, Danfoss, Dansk Metal, Dansk Journalistforbund, Advokatforeningen, Folkekirkens Nødhjælp, HK, Venstre, IDA, IT-Branchen, Dansk Erhverv, Landbrug og Fødevarer, SEAS NVE, SEGES - samt diverse kommuner, væksthuse, VL-grupper, højskoler og mange andre nysgerrige mennesker.

 

  

Skytte satte agendaen for deleøkonomi i Danmark med sin bog "Skal vi dele?" i 2014. Her er nogle indblik i diskussionen om deleøkonomi, som stadig optager Skytte passioneret. Ikke mindst som formand for Foreningen for Platformsøkonomi i Danmark, der arbejder for at skabe et stærkt fundament for deleøkonomien i Danmark.