Kurv 0

Claus Skytte (f. 1969) er iværksætter, foredragsholder og forfatter til fire bøger om internetiseringen, deleøkonomi/platformsøkonomi og den nye automatisering.

Han er medstifter af Sharing Economy Denmark SEDK. Skytte er endvidere stifter og medejer af Resecond, det deleøkonomiske fællesskab for fællesskaber, samt for Flexicu, som er en B2B deleportal for arbejdskraft. Derudover sidder Claus Skytte i Muskelsvindsfondens bestyrelse, Chora Connections bestyrelse og i Den Sociale Kapitalfonds Advisory board. 

Claus Skytte er Danmarks førende ekspert i deleøkonomi, internetisering og automatiseringen, som alt sammen ændrer vores nuværende måde at leve på: Vores måde at bevæge ting og os selv på forandres med selvkørende biler; vores måde at arbejde på bliver i stigende grad som freelancere og selvansatte og vores måde at forbruge på ændres af adgangsøkonomi og cryptocurrency.

Claus har skrevet bøgerne, "Medbruger - om den digitale forbruger", "Skal vi dele? - om deleøkonomi", "Den nye andelsbevægelse - om den 4. industrielle revolution" samt den netop udkomne ”Kunstige Kolleger” om, hvordan mennesker, robotter og kunstig intelligens skal deles om fremtidens arbejde.