Kurv 0

Jeg hedder Claus Skytte og er iværksætter, foredragsholder og forfatter til 4 bøger om internetiseringen, deleøkonomi og den nye automatisering.

Jeg er medstifter af og formand for Foreningen for Platformsøkonomi i Danmark. Jeg er endvidere stifter og medejer af det deleøkonomiske fællesskab Resecond, skatte-API'en Selfemployd og deleportalen.dk.

Jeg er Danmarks førende ekspert i deleøkonomi, internetisering og automatiseringen, som ændrer vores verden lige nu: Vores måde at bevæge ting og os selv med selvkørende biler; vores måde at arbejde på som freelancere og selvansatte og vores måde at forbruge på med adgangsøkonomi og cryptocurrency.

Jeg har skrevet bøgerne, "Medbruger - om den digitale forbruger",  "Skal vi dele? - om deleøkonomi" og "Den nye andelsbevægelse - om den 4. industrielle revolution", samt den netop udkomne ”Kunstige Kolleger” – om hvordan mennesker, robotter og kunstig intelligens skal deles om fremtidens arbejde.

Jeg bliver næsten dagligt kontaktet af journalister, som skal have svar og har drukket kaffe med næsten alle ejerne af de danske deleøkonomiske platforme. Jeg rådgiver Folketingets erhvervsordførere, Erhvervsstyrelsen, Skatteministeriet, store danske virksomheder som Tryg og COOP, samt diverse VL-grupper og fagbevægelsen.

Jeg vil også gerne hjælp dig.


Forstå hvordan nye forretningsmodeller ændrer forbrugeradfærden.

Deleøkonomi, platformsøkonomi og opgaveøkonomi er aftalernes internet, som giver mennesker overblik og adgang i stedet for ejerskab - i takt med at alt og alle bliver forbundet via internettet.


Claus Skytte

Peblinge Dossering 28, 4. sal
2200 København N

Tlf.: 2510 9612

Få et uforpligetende tilbud:

E-mail: skytte@clausskytte.com

 

Claus Skytte sidder med i Muskelsvindsfondens indsamlingsafdelings bestyrelse, handletanken for resiliens; Chora Connections bestyrelse og Den Sociale Kapitalfonds advisory board.


Skytte Holding
CVR nr.: 29133700