Kurv 0

Harske Hubbi - Stand-up man kan danse til 

I fattig-80’erne flygtede vi fra Arbejdsløshed, Atomkrig og AIDS - og aldrig har vi haft en bedre fest. 20’erne er de nye 80’ere. Ligesom i fattig-80’erne har vi nu igen behov for glæde, glimmer og pastelfarver og være nære sammen.

Harske Hubbi opstod på DR P3 i 2000, blev landskendt i filmen ”Polle Fiction” og turnerer stadig landet rundt, og hans videoer og live-shows ses af tusindvis af unge fans mellem 18-30 år samt deres forældre. Harske Hubbi er opfundet og spilles af Claus Skytte.

I dag spiller Harske Hubbi fortsat til festivaller, byfester, bryllupper og firmafester med sit total i orden musiksmag-smag-smag show.

Hubbi sender sit publikum tilbage til midten af firserne på Fyn og får alle de største hits fra dengang, som Harske Hubbi annoncerer på språuet fra Fyns laaan: "Ab mæ hænnerne! U på dansgållet! Chok-chok-chok!"

Der vil være bird dance og ballondans. Der vil være utidige bemærkninger og referencer til Polle Fiction og kommentarer til gæsterne på gulvet. Det bliver kort sagt total olympisk!

Manager: Mads Staun, ShowbizDK, mads@showbizz.dk

https://www.harskehubbi.com/


Claus Skytte

Peblinge Dossering 28, 4. sal
2200 København N

Tlf.: 2510 9612

E-mail: skytte@clausskytte.com


Skytte Holding
CVR nr.: 29133700